مصدومیت دوباره رودری بازگشت استیون جرارد به عرصه مربیگری محرومیت ساپینتو تمام شد | مربی پرتغالی نیمکت استقلال را می‌بیند؟ وقت‌کشی، تاکتیک اخباری در چادرملو اسماعیلی‌فر جایگزین حردانی در تیم ملی شد خبر خوش سرمربی اروگوئه برای ستاره رئال مادرید یک رکورد جدید برای گواردیولا | پپ بالاتر از ونگر و فرگوسن! برگزاری جلسه هیئت مدیره استقلال بدون ساپینتو | سرمربی پرتغالی ماندگار شد؟ شروع کار فوتسالیست‌های دائم‌پناه از دانشگاه فردوسی خاطره‌سازی مارسکا در چلسی سخنگوی وزارت امور خارجه: نگران غرض‌‌ورزی‌های سیاسی آمریکا برای میزبانی از ورزشکاران ایران هستیم آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم استقلال در بازی با چادرملو آمار ناامیدکننده طارمی در شب شکست المپیاکوس سیاوش اکبرپور استقلال را محکوم کرد ۵ بازیکن استقلال از لیست تیم ملی خط خوردند! فلیک پس از شکست سنگین برابر سویا: این تلخ‌ترین شکستم نبود! نایب‌رئیس فراکسیون ورزش مجلس: ورزشگاه آزادی تا پایان سال آماده می‌شود اسطوره لیورپول: هالند بهترین گلزن تاریخ لیگ انگلیس خواهد شد ورزشگاه پارس شیراز گزینه میزبانی دربی تهران شد خوشی هواداران استقلال به ساعت نکشید| طاهری: ساپینتو می‌ماند!
سرخط خبرها

تاریخ و ساعت بازی آرسنال و اتلتیک بیلبائو |چشم توپچی‌ها به مهره‌های تازه

  • کد خبر: ۳۵۸۸۶۹
  • ۲۵ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۳
تاریخ و ساعت بازی آرسنال و اتلتیک بیلبائو |چشم توپچی‌ها به مهره‌های تازه
در آغاز فصل جدید رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا، توپچی‌های لندن به سن‌مامس رفته و در اسپانیا نخستین بازی خود را برگزار می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، آرسنال سه‌شنبه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) از ساعت ۲۰:۱۵ مهمان اتلتیک بیلبائو خواهد بود و میکل آرتتا که تیمش را با خرید‌های جدیدش قدرتمندتر از قبل کرده است، حالا به دنبال نخستین برد اروپایی این فصلش در خانه این حریف اسپانیایی خواهد بود.

توپچی‌های لندنی کار خود را در چمپیونزلیگ در حالی آغاز می‌کنند که خرید‌های تازه این تیم در حال جاافتادن در ترکیب آرسنال هستند و همین اتفاق حالا هواداران این تیم را به شروع قدرتمند آرسنال در لیگ قهرمانان اروپا امیدوار کرده است. آرتتا در حالی باید تیمش را در ورزشگاه سن‌مامس به مصاف اتلتیک بیلبائو بفرستد که ابتدای هفته، این تیم توانسته در لیگ جزیره با درخشش ویکتور گیوکرس، نونی مادوئکه، ابرچی ازه و مخصوصاً مارتین زوبیمندی، با نتیجه ۳ بر صفر از سد ناتینگهام فارست عبور کند.

این ستاره‌های هجومی در حالی آمادگی بالای خود را به رخ کشیدند که تا چند روز پیش، مهاجمان مصدوم آرسنال یکی از دغدغه‌های مهم آرتتا به شمار می‌رفتند. کای هاورتز، گابریل ژسوس و بوکایو ساکا به دلیل آسیب‌دیدگی در دسترس توپچی‌ها نیستند، اما ترکیب جدید خط آتش این باشگاه لندنی با خرید‌های جدیدش حالا خیال سرمربی این تیم را راحت کرده و هواداران را به بردی خوب در گام اول چمپیونزلیگ امیدوار کرده است. خبر خوب دیگر برای آرسنال، بازگشت زودتر از تصور ویلیام سالیبا، مدافع فرانسوی این تیم، از مصدومیت است و آرتتا در مسابقه امشب می‌تواند دوباره از این ستاره ۲۴ساله در قلب خط دفاع تیمش استفاده کند.

البته رقیب توپچی‌ها، یعنی بیلبائو هم تا اینجای فصل در لالیگا نتایج خوبی گرفته و شاگردان ارنستو والورده با کسب ۳ برد در ۴ مسابقه، اصلاً حریف دست‌وپابسته‌ای به نظر نمی‌رسند. البته بیلبائو یکی از تیم‌های ضربه‌خورده از ویروس فیفادی گذشته بود و آن‌ها در جریان بازی‌های تیم ملی اسپانیا، یکی از مهم‌ترین ستاره‌های خود، یعنی نیکو ویلیامز را به دلیل مصدومیت از دست دادند. یری آلوارز، مدافع این تیم اسپانیایی هم مدتی پیش به اتهام دوپینگ ۱۰ ماه از فوتبال محروم شد تا کار والورده برای تقابل با آرسنال دشوارتر از قبل باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->